Sunday, July 11, 2010

Kerja Dalam Pembikinan...

Blog ini sedang dikemaskini oleh Unit Komunikasi Korporat, Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah (KKLW).

4 comments:

 1. Pandangan saya elok dipadam sahaja portal Kampung Ku ini daripada sakit hati melayarinya. Asyik2 masih dalam pembikinan. Jangan kita gah masa pelancaran sahaja, tapi kita kena gah juga kandungannya. Kalau dari hari pelancaran sampai kini tidak dikemaskinikan, apa guna kita ada portal. Malu saya selaku warga KKLW. Masih teringat saya masa pelancaran di Lipis tempoh hari, siap dengan kemah khas, kenderaan khas dan macam2 gimik diedarkan, tapi ibarat kata pepatah Melayu, "Indah Kabar dari Rupa" *pakah sukar untuk mengemaskinikan portal ini. Atau ada sesuatu yang menghalang pengemaskiniannya. Belanja pelancaran tempih hari bukanlah sedikit dengar kabar memakan belanja yag agak besar juga. Sedangkan portal saya sendiri tanpa pelancaran dan tanpa apa2 perbelanjaan boleh di kemaskinikan dari masa ke semasa. Tolonglah perihatin kepada warga KKLW, mana maruah jika apa yang di war-warkan ibarat, "Diluah nati emak, ditelan mati bapak" baik TIADA. Wassalam.

  ReplyDelete
 2. Sabah Tuan Haji...
  Jangan emosional sangat. Blog ini adalah wadah Unit Komunikasi Korporat untuk menyebarkan maklumat, berita dan peristiwa.

  Maaf kalu Tuan Haji MALU....tapi kami hibernatekan blog ini kerana pelbagai sebab, antaranya kita sedang migrasikan blog ini kepada laman web yang sedang dalam pembikinan.

  Blog ini hanya untuk menyiarkan berita untuk makluman semua dan ruangan publisiti Kementerian di bawah suatu jenama baru, bukannya milik peribadi sesiapa, apatah lagi menceritakan kisah-kisah hebat naik pangkat! Itu dinamakan blog puji-diri...

  Kami sudah lama berblog dan mendapati unsur-unsur puji-diri tu agak keterlaluan sangatlah...

  Salam Dari KampungKu

  1Malaysia Bermula dari 1Kampung

  ReplyDelete
 3. Maaf Tuan Haji Nik...yang nak dinyatakan ialah Sabah Tuan Haji...bukannya Sabah...typo error...maaf sekali lagi...

  Salam Dari KampungKu

  ReplyDelete
 4. Maaf sekali lagi...yang dimaksudkan ialah Sabar Tuan Haji Nik...Sabar...

  Salam Dari KampungKu...

  ReplyDelete