Sunday, February 27, 2011

TAHNIAH DAN SALAM PENGHARGAAN...KampungKu mengucapkan setinggi-tinggi Tahniah kepada semua Pegawai Pengurusan Aduan Kementerian Kemajuan Luar Bandar dan Wilayah, dan jabatan serta agensi dan anak-anak syarikat yang berkaitan Kementerian di atas penghargaan daripada Biro Pengaduan Awam (BPA) di atas prestasi Kementerian menguruskan aduan pada tahun 2010.

Surat bertarikh 14 Februari yang ditandatangani oleh Ketua Pengarah BPA Dato' Dr Tam Weng Wah itu menyatakan bahawa prestasi Kementerian dalam pengurusan aduan berada pada tahap kecemerlangan, iaitu 99.2 peratus.

Surat ditujukan kepada Ketua Setiausaha Kementerian itu disertakan di sini untuk tatapan semua.

Kampungku ingin merakamkan setinggi-tinggi penghargaan kepada Setiausaha Bahagian Kanan (Khidmat Pengurusan) Tuan Haji Ahmad Zubir Abdul Ghani yang mempengerusikan Jawatankuasa Tetap Pengurusan Aduan Kementerian sehingga membolehkan Urusetia Pengurusan Aduan berprestasi tinggi ini. Di bawah kepimpinan beliau, Kementerian telah mencapai kejayaan ini, Alhamdulillah!

Kampung juga ingin mengucapkan tahniah kepada Puan Rozita Ibrahim, Pegawai Perhubungan Awam di Unit Komunikasi Korporat (UKK) yang juga Pengawai Pengurus Aduan di Urusetia Pengurusan Aduan, UKK di atas kejayaan cemerlang ini.

Semoga prestasi cemerlang ini akan diteruskan untuk tahun-tahun akan datang ini.


No comments:

Post a Comment